Behandelingen

Bij ons in de studio kan gebruik worden gemaakt van verschillende (wellness)behandelingen. Wij bieden sessies in de Vibrosaun, SlimLine en VacuMove.

Vanaf 1 januari 2024 bieden wij geen behandelingen in de Vibrosaun en/of SlimLine meer aan! 


Vibrosaun
De Vibrosaun biedt een heerlijke combinatie van sauna en massage. Het apparaat bestaat uit een cabine, waarin je liggend plaatsneemt. De cabine wordt opgewarmd op een instelbare warmte en tegelijkertijd geeft het apparaat vibraties. Het biedt tevens  aromatherapie, waardoor je je heerlijk kan ontspannen. Een echte wellness behandeling dus; goed voor een gezond en ontspannen lichaam en geest!
Regelmatig gebruik van de Vibrosaun biedt veel (gezondheids)voordelen; een verbeterde bloedcirculatie en doorbloeding van lichaam en huid, verlichting van rugpijn en gewrichtsklachten, vermindering van stress, en vermindering van huidproblemen zoals cellulite en psoriases.
SlimLine
De SlimLine is vergelijkbaar met de Vibrosaun: het biedt een combinatie van massage en sauna door een trillend massagebed en warme, droge lucht in de cabine. 

De SlimLine geeft echter tegelijkertijd ook therapeutisch, intens LED licht. Dit stimuleert de bloedsomloop en activeert de celvernieuwing. 

VacuMove
De VacuMove is een cabine, waarin zich een loopband bevindt. Het onderlichaam bevindt zich tijdens de training in onderdruk. Het vacuüm trekken zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid word gestimuleerd. De vetcellen kunnen hun vet dus makkelijker afgeven aan de spieren en afvalstoffen worden afgevoerd. Door een betere doorbloeding wordt ook bijvoorbeeld cellulitis  aangepakt en verbetert het huidbeeld. 
Alle sessies duren 30 minuten. Zorg dat je van tevoren voldoende drinkt (ongeveer 0,5 liter). In de Vibrosaun en SlimLine neem je plaats op een handdoek, je draagt een kort broekje of ondergoed. In de VacuMove draag je sportkleding. 
Neem ook gerust je telefoon en oordopjes mee, zodat je lekker van je eigen muziek kan genieten. Uiteraard leggen wij alles van tevoren goed aan je uit, de cabines zijn eventueel ook allemaal van binnenuit bedienbaar. 
Na afloop drink je nog een glas water of een kop thee, voordat je helemaal ontspannen weer naar huis gaat! 

Kijk voor meer informatie over de tarieven onder het tabblad 'Tarieven'.