Bokscoaching

Sinds januari 2023 is René bevoegd BOKScoach. BOKScoaching© is een model waarbij vechtsport(elementen) methodisch wordt ingezet als leerinterventie in begeleiding en behandeling. Het is toepasbaar in training, coaching en therapie. BOKS staat voor Bewegen, Ontdekken, Koppelen en Stappen zetten. 

Bij bokscoaching wordt er contact gemaakt. Met jou, met de thema's die spelen in jouw leven en de blokkades die er kunnen zijn. Het doel is om je te raken en inzichten te geven, zonder jou te kwetsen. Leren en ontwikkelen is effectiever en sneller wanneer je ook direct ervaart en meerdere hersengebieden tegelijkertijd betrekt. Dat betekent dus niet even lekker boksen en er dan over praten, maar we behandelen jouw thema's terwijl je beweegt, met vechtsport als middel. En het mooie van vechtsport is dat het zo expliciet en frontaal is, dat je direct ziet wat er echt aan de hand is (ook al zeg je misschien iets anders). Het lijf liegt niet. 

Bokscoaching is inzetbaar in 1-op-1 trainingen, maar ook in groepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coaching van een team. 

Soms is het nodig om nog dieper in te gaan op de thema's die bij jou of binnen een team naar voren komen. Wij bieden een unieke samenwerking met een psycholoog, waardoor we een op maat gemaakt programma van psychologische hulp en/of bokscoaching kunnen bieden. 
Voor meer informatie, neem eens een kijkje op onze website: http://pr-fitsupport.nl