Nieuws

30-04-2024
Wist jij al, dat je ook bij ons terecht kan voor coaching? Wij bieden zowel 1-op-1 coaching trajecten aan, als coaching van een team. Hierbij zetten we verschillende methodieken in, waaronder BOKScoaching. René is bevoegd BOKS coach. 
Kijk onder het kopje 'coaching' voor meer informatie, of meld je direct aan. 

4-12-2023
Van donderdag 21 december 2023 tot en met 1 januari 2024 is onze studio gesloten. Wij gaan eerst flink verbouwen en daarna even uitrusten ;)
We zien jullie graag allemaal weer terug in onze vernieuwde studio vanaf dinsdag 2 januari!

06-11-2023
Per 1 januari 2024 bieden wij geen behandelingen meer aan in de Vibrosaun en/of SlimLine. Degenen die nog een strippenkaart hebben, hebben persoonlijk bericht hierover ontvangen. Wil jij nog gebruik maken van de fijne combinatie van sauna en massage? Maak dan snel een afspraak! En... houd ons in de gaten, want we hebben heel leuke nieuwe plannen! 

23-1-2023
Vanaf nu is René, naast personal trainer, ook bevoegd BOKScoach. Ben jij benieuwd, wat bokscoaching inhoudt en of dit misschien ook iets voor jou is? Kijk onder ons nieuwe kopje coaching voor meer informatie! 

19-9-2022
Yes, leuk nieuws!! 
Binnenkort zijn bij ons mooie kwaliteit Craft shirts verkrijgbaar, met ons logo! Ga naar ons Instagram of Facebook account om alvast een kijkje te nemen. Ben je net zo enthousiast als wij? Laat het weten, dan reserveren wij een exemplaar voor jou! 

19-02-2022
Vanaf aankomende vrijdag, 25 februari 2022, is er geen coronatoegangsbewijs meer nodig om bij ons te komen sporten en/of gebruik te maken van onze behandelingen. U en jij bent van harte welkom! 

06-11-2021
Zoals afgelopen week aangegeven tijdens de persconferentie, moeten ook sportscholen vanaf vandaag verplicht gaan controleren op coronatoegangsbewijzen. Als personal training studio vallen wij ook onder de noemer 'sportschool', en geldt dit helaas ook voor ons (ook voor het gebruik van de VacuMove en/of Slimline).
Concreet betekent dit, dat wij vanaf vandaag bij iedereen bij binnenkomst de QR-code moeten scannen en hierbij een geldig legitimatiebewijs moeten zien. 

25-09-2021
Vanaf vandaag zijn er ook bij ons geen coronamaatregelen meer van toepassing. Alle sportactiviteiten vinden weer doorgang (personal training, groepslessen en begeleid fitness) en er kan zonder beperkingen gebruik worden gemaakt van onze apparaten (VacuMove, SlimLine en Vibrosaun). 

U en jij bent van harte welkom! 

01-06-2021
We zijn open!! Na lang wachten hebben we inmiddels onze deuren mogen openen en mogen we vol trots het resultaat aan jullie laten zien. Dat vieren we graag met een feestelijke opening, op zaterdagmiddag 5 juni. Graag even aanmelden via een mailtje naar info@beactiveandfit.nl. We maken graag kennis met u en jou! Download hier de uitnodiging. 

26-03-2021
Hebben jullie ons al gezien in de Woudenberger of Scherpenzeelse Krant? Klik op de link om het artikel te openen: https://www.dewoudenberger.nl/lokaal/zakelijk/674559/-advertorial-be-active-fit-opent-een-nieuwe-sportstudio

03-03-2021
Wij nemen LineStudio Nanny uit Scherpenzeel over! Vandaag zijn de apparaten verhuisd naar ons nieuwe pand en bieden wij behandelingen aan in de Vibrosaun, SlimLine en VacuMove. De strippenkaart van de LineStudio mag bij ons opgemaakt worden (indien er voor 1 augustus 2021 contact met ons is opgenomen). We hopen jullie snel welkom te mogen heten aan de Voorstraat 1 in Woudenberg! 

01-11-2020
Vanaf 01-11-2020 heeft Be Active&Fit officieel twee eigenaren: René Kalle, personal trainer en Joanne Kalle, gewichtsconsulent. Dat betekent, dat we nu zowel personal training als gewichtsconsultatie kunnen bieden! Om dit te vieren, organiseren we een leuke winactie op onze social media kanalen. Check dus snel onze Facebook (@beactivefit) en/of Instagram (b_active_and_fit) pagina en doe mee! Klik hier voor de algemene voorwaarden en spelregels van de winactie.