Wie zijn wij?

René Kalle, personal trainer. 
Mijn naam is René Kalle, en sinds 2018 ben ik gecertificeerd Personal Trainer. Al sinds jonge leeftijd heeft sport en alles wat ermee te maken heeft, mijn interesse. Ik heb veel verschillende sporten beoefend: voetbal, kickboksen, hardlopen, mountainbiken en fitness, en sport nu nog steeds met veel plezier. 

Ik sportte regelmatig met anderen samen, en merkte dat ik het heel leuk vond om mijn enthousiasme door te geven aan anderen en hen te motiveren om meer uit een training te halen. Daarom maakte ik het definitieve besluit om mezelf verder te gaan scholen in de fitnessbranche. Dit heeft geresulteerd in het behalen van mijn diploma's Fitness Instructeur, Small Group Trainer, Fitness Master en tenslotte Personal Trainer.

Ik wil jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden, om samen te trainen en te werken aan de door jou gestelde doelen. Tijdens de training zal ik jou stimuleren en motiveren om het maximale uit jezelf te halen. Dit wil ik echter ook spiegelen naar het dagelijks leven: kies voor een bewuste leefstijl, waarbij er een balans is tussen werk, je thuissituatie, sporten en een sociaal leven. Soms zal je hiervoor niet al te makkelijke keuzes moeten maken, die echter uiteindelijk een positief effect zullen hebben op je hele dagelijks leven. 

 

We believe in you
Believe in yourself
You are stronger than you think!

 

Joanne Kalle, gewichtsconsulent
Ik ben Joanne Kalle, partner van René en trotse moeder van twee kinderen. Drie dagen per week werk ik met veel enthousiasme als logopedist in de gehandicaptenzorg. Daarnaast heb ik in juni 2020 mijn diploma als gewichtsconsulent gehaald. Voeding heeft al mijn hele leven mijn interesse, ik hou zelf van lekker en gezond eten en kook graag met verse producten. Om deze kennis en ervaring in te kunnen zetten om anderen te helpen bij het behalen van persoonlijke doelen en te begeleiden naar een gezond, gevarieerd en volwaardig eetpatroon vind ik heel mooi! 

Ik ben van mening dat, naast sporten en actief zijn, gezonde voeding onmisbaar is bij het bereiken van een gezond gewicht en een gezond leefpatroon. Om een gezond gewicht te behalen, maar dit vervolgens ook vast te houden, is het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon nodig. Hierbij help, ondersteun en motiveer ik je graag!