Wie zijn wij?

René Kalle, personal trainer en BOKS coach
Mijn naam is René Kalle, sinds 2018 ben ik gecertificeerd Personal Trainer en sinds 2023 bevoegd BOKS coach. Al sinds jonge leeftijd heeft sport en alles wat ermee te maken heeft, mijn interesse. Ik heb veel verschillende sporten beoefend: voetbal, kickboksen, hardlopen, mountainbiken en fitness, en sport nu nog steeds met veel plezier. 

Ik sportte regelmatig met anderen samen, en merkte dat ik het heel leuk vond om mijn enthousiasme door te geven aan anderen en hen te motiveren om meer uit een training te halen. Daarom maakte ik het definitieve besluit om mezelf verder te gaan scholen in de fitnessbranche. 

Ik wil jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden, om samen te trainen en te werken aan de door jou gestelde doelen. Tijdens de training zal ik jou stimuleren en motiveren om het maximale uit jezelf te halen. Dit wil ik echter ook spiegelen naar het dagelijks leven: kies voor een bewuste leefstijl, waarbij er een balans is tussen werk, je thuissituatie, sporten en een sociaal leven. Als die balans er niet is of je loopt vast op een van deze gebieden, loop ik als coach graag me je mee om samen te ontdekken wie jij bent, waar jij staat en wat je graag wilt. Ik ga met jou in gesprek en ik breng je in beweging. 

 

We believe in you
Believe in yourself
You are stronger than you think!

 

Joanne Kalle, NGS-sportmasseur en gewichtsconsulent
Ik ben Joanne Kalle, partner van René en trotse moeder van onze twee kinderen. Drie dagen per week werk ik met veel enthousiasme als logopedist in de gehandicaptenzorg. Daarnaast heb ik in juni 2020 mijn diploma als gewichtsconsulent gehaald. Voeding heeft al mijn hele leven mijn interesse, ik hou zelf van lekker en gezond eten. Ik ben van mening dat, naast sporten en actief zijn, gezonde voeding onmisbaar is bij het bereiken van een gezond gewicht en een gezond leefpatroon. Om een gezond gewicht te behalen, maar dit vervolgens ook vast te houden, is het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon nodig. Hierbij help, ondersteun en motiveer ik je graag!

Daarnaast kan je bij mij terecht voor sportmassage (vanaf juni 2024). Sportmassage klinkt alsof het alleen voor sporters is, het is echter voor iedereen die zijn of haar lichaam graag (weer) in balans wil brengen. Door een combinatie van verschillende handgrepen wordt de spierspanning verlaagd, afvalstoffen afgevoerd en de doorbloeding verhoogd. Zo houd jij je lichaam soepel en gezond!