Voeding

Voor advies en begeleiding op het gebied van afvallen, aankomen en gezonde voeding kan je terecht bij Be Active&Fit. We starten altijd met een persoonlijk (telefonisch) kennismakingsgesprek, waarin jij jouw doelen en wensen kenbaar kunt maken en we samen bepalen of we samen een traject ingaan. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden: 

- Een eenmalig voedingsadvies: tijdens de intake bespreken we uitgebreid je huidige voedingspatroon en leefstijl, en jouw wensen en doelen. Aan de hand van deze gegevens schrijf ik een persoonlijk voedingsadvies, waarmee jij zelfstandig aan de slag kan gaan. 

- Pakket Small: we starten met een uitgebreide intake. Aan de hand hiervan ontvang je een persoonlijk, op maat geschreven voedingsadvies. Hierna volgen nog drie vervolgconsulten, waarin we de voortgang bespreken, samen ontdekken waar je tegenaan loopt en hoe je hiermee om kan gaan en afspraken maken voor de tussenliggende periode. 

- Pakket Medium: na een uitgebreide intake ontvang jij een persoonlijk, op maat geschreven voedingsadvies. Tijdens een traject van vijf vervolgconsulten houden we samen de voortgang bij, bespreken we jouw valkuilen en leer jij meer over voedingsstoffen, gezonde voeding en het volhouden van een gezond eetpatroon. 

- Pakket Large: tijdens een uitgebreide intake brengen we jouw doelen en huidige eet- en leefpatroon in kaart. Aan de hand hiervan ga jij aan de slag met een persoonlijk, op maat geschreven voedingsadvies. Met een regelmatige frequentie zien wij elkaar tijdens negen vervolgconsulten en begeleid ik jou intensief naar een gezond eetpatroon en begeleid jou in het behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied van gewicht. 

- Een op maat gemaakt pakket: uiteraard is in overleg een traject met meer of minder consulten ook mogelijk. De begeleiding die ik bied is heel persoonlijk, en hierin kunnen we samen bepalen wat er voor jou nodig is om je doelen te behalen. 

- Online begeleiding: alle bovengenoemde pakketten bied ik ook online aan. Door middel van videobellen hebben we persoonlijk contact en kan ik jou ook op afstand de begeleiding bieden die jij nodig hebt! 


Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.Kijk voor de vergoedingen vanuit de verschillende zorgverzekeraars op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland: https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering